Spelenderwijs locaties

  • Spelenderwijs locaties

Peutercentrum Pluto

Peutercentrum Pluto

Peutercentrum Pluto is een gezellige warme plek voor peuters waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Natuurlijk is er veel aandacht voor spel, taal en sociale vaardigheden, maar ook doen we veel creatieve dingen.  

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 
De meeste kinderen stromen door naar
basisschool De Odyssee
basisschool Prof. Kohnstamm

Ouders aan het woord

“Mama, kom we gaan!” zo begint onze ochtend op dinsdag en donderdag. Simon kan niet wachten tot hij weer naar Pluto mag. Spelen, puzzelen, knutselen en leren van bepaalde thema’s. Hij is er zo enthousiast over en vertelt graag wat hij die dag heeft gedaan. En wat is hij trots als hij een knutselwerkje mee naar huis mag nemen en hij het aan zijn papa en broer Joris kan laten zien. Ook Joris heeft met veel plezier op Pluto gezeten.
Petra Mynarzova, moeder van Simon

Lieze is een meisje dat wel van uitdagingen houdt. Ze ging “maar” 1,5 dag naar het kinderdagverblijf, en dat vond ik wat weinig worden. Bovendien kon ik wel wat extra tijd voor mijn werk gebruiken, ik heb een eigen praktijk. Een win-win situatie dus dat ze nu ook naar de peuterspeelzaal gaat. Lieze gaat met heel veel plezier naar Pluto. Als ze ’s ochtends haar bed niet uit wil en ik dan zeg dat ze naar Pluto gaat, springt ze op. Ze puzzelt er, er worden boekjes voorgelezen, geknutseld en ze gaan bijna altijd naar buiten. Heel voldaan haal ik haar dan weer op.
Merijn Effting, moeder van Lieze


 
Ludens
Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Ludens. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl

Copyright 2021