Spelenderwijs locaties

  • Spelenderwijs locaties

Peutercentrum Mattheus

Peutercentrum Mattheus

1Foto voor op de voorpagina500

Van harte welkom bij Peutercentrum Mattheus. 

Peutercentrum Mattheus is gevestigd in de wijk Overvecht. Mattheus onderscheidt zich van de andere peutercentra doordat wij in een kleurrijke wijk zitten met verschillende achtergronden.

Spelenderwijs leren de kinderen met elkaar omgaan. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen samen kunnen spelen in een rijke speelomgeving. Wij bieden structuur en regelmaat, zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Het is van belang dat u betrokken bent bij het leerproces van uw kind. Wij vinden de samenwerking met ouders heel belangrijk.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor uw kind.
Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. 
De meeste kinderen stromen door naar basisschool Mattheus​.​

Ouders aan het woord

Ouder1 Web
"Jahnell zit sinds een maandje op de voorschool en is inmiddels gewend aan alle leuke activiteiten op school. Het leuke van Jahnell is dat hij bijna iedere dag zegt: '' Mama morgen weer naar school''. Fijn dat hij zich snel aan school heeft kunnen wennen"
Mama van Jahnell

Ouder2 Web
"Maandagmiddag breng ik Alischa met veel plezier naar school. Ik merk hoeveel plezier ze heeft op school. Als ik haar komt ophalen is Alischa altijd heel blij en wil dan ook graag nog even op school blijven."
Moeder van Alischa

Samen Kinderopvang

Deze locatie is vanaf 1 januari 2020 onderdeel van Samen Kinderopvang. U kunt uw kind hier inschrijven.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 - 820 14 60 of via e-mail: planning@spelenderwijsutrecht.nl
 

Copyright 2021